Blogi koki suuren muutoksen!

Hei! Aika on kulunut nopsaa ja sain hyvän idean. Muuttelen vähän Blogia. Blogia on nyt helpompi lukea ja se on muutenkin selkeämpi kuin ennen. Toivottavasti pidätte. Saatte kertoa mielipiteitänne kommenteissa ja voittehan myös kertoa mitä tänne Blogiin haluaisitte.

Mitä tein?

Muutin teemaa, yksinkertaistin blogia, poistin turhat ja vanhat kirjoitukset, kirjoitin kaikkien heppojen tiedot sivulle hevoset ja sen semmoista.

Linkit?

Nuo linkit YouTubeen ja instaan eivät vielä toimi, joten älkää hätääntykö. Yritän saada ne toimimaan. Mutta silti käykää kurkkaamassa YouTube Kht Pikkutalli ja Instagram kht_pikkutalli sieltä löydätte lisää juttuja.

Myynti?

Teen jatkossa joitakin myyntihevosia, koska taitoni ovat parantuneet paljon. Myyntihepat, niiden hinnat ja myyntikriteerit tulevat tänne blogiin. Myyntiheppojen kuvat ja hinnat tulevat myös Instagramiin.

Mitä blogissa alkaa tapahtua?

Rupean kirjoittelemaan tänne postauksia, jotka ovat kunnollisia. Kuvia, pitkät tekstit ja sellaisia. Kirjoitan myös tarinoita (Fakta ja Fiktio) Tarinoille tulee oma sivu johon pääsette yläpalkista.

Tulenko Keppareiden SM-kisoihin 24.4. Helsinkiin?

Luultavasti tulen katsomaan, ellei jotain järkyttävää tapahdu (esim. Maailman loppu) Siitä teen myöhemmin infoa!

Tervetuloa lukemaan!